Kørekort til bil – sådan foregår det

Ønsker du at tage kørekort til bil, og bor du i Snekkersten, Helsingør eller et andet sted i Nordsjælland? Så prøv Alf’s Køreskole.


Reglerne for erhvervelse af kørekort til bil er opbygget sådan, at din teoriundervisning og kørsel skal følges ad. Når du starter op med teoriundervisningen, skal vi ud og køre i skolevognen inden næste teoriaften. Du får på den første teoriaften udleveret en komplet lektionsplan, så du i ro og mag kan følge med i hele forløbet. Vi finder ud af, hvilken dag der passer dig bedst.


Du følger derefter dit teorihold på den bestemte ugedag. Kørelektionerne lægger vi, hvor det passer med din skole/arbejdsplads/fritid. Der køres normalt også i weekenden.

Teoriundervisningen:

Hele det obligatoriske teoriforløb i forbindelse med erhvervelse af kørekort varer cirka otte uger, hvorefter du lovligt kan gå op til en teoriprøve. Du vil undervejs i teoriforløbet blive trænet i evaluerende teoriprøver, så efter to måneders teoriundervisning er du godt rustet. 

Hvis du stadig ikke føler dig sikker nok, kan du blot fortsætte med det næste teorihold og få hele teoriforløbet en gang til, helt gratis.

Køreundervisningen:

Da teori og køreundervisning som nævnt skal følges ad, vil du efter cirka otte uger også være færdig med den obligatoriske kørsel i skolevognen, når du tager kørekort til bil. Reglerne foreskriver, at du skal have kørt mindst 24 kørelektioner á 45 minutter. Herunder både opstart på køreteknisk anlæg og glatbanekørsel. 

Hvis du har behov for at repetere enkelte lektioner eller ønsker yderligere køreundervisning, er der naturligvis altid mulighed for det.

​Holdtilmelding til kørekort til bil

​Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40 54 86 81 eller e-mail michael@alfskoereskole.dk. Ellers kan du tilmelde dig holdundervisning via nedenstående formular.

 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Alf's Køreskole

CVR: ​14870105

Kontaktinfo